Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin adı değişiyor

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Yeniden Yapılanıyor: İşte “KOOP” Yeni Markasıyla

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, büyük bir değişim sürecine giriyor. Genç tüketicilere daha iyi ulaşmayı ve değişen tüketici alışkanlıklarına uyum sağlamayı hedefleyen kurum, mağazalarını “KOOP” markası altında yeniden yapılandırıyor.

4.500 Satış Noktası ve İstanbul’daki Büyüme

Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye genelinde 4.500 satış noktasına ulaşarak büyük bir başarı elde etti. İstanbul’daki mağaza sayısı 391’e yükselirken, kurum hızlı büyüme hedefiyle ilerlemeye devam ediyor ve yeni dönemde daha geniş bir kitleye hitap etmeyi planlıyor.

Genç Odaklı Yeni Vizyon

Tarım Kredi’nin yeni vizyonunu açıklayan Genel Müdür Varol Halepli, genç tüketicilere odaklanmak için “KOOP” markasını kullanacaklarını duyurdu. Yeni mağazalar, modern tasarımları ve gençlere yönelik ürün çeşitliliği ile dikkat çekecek. Halepli, “Gençlerin taleplerine ve ihtiyaçlarına uygun ürünler sunacağız. Amacımız sadece satış yapmak değil, alışkanlık kazandırmak” şeklinde konuştu.

Tarım Kredi Marketleri, yerli üretime verdiği destekle diğer zincir marketlerden ayrışıyor. Halepli, “Biz Türkiye’nin yüzde 100 çiftçi marketiyiz” diyerek, kooperatif bilinciyle üretici ile tüketici arasında direkt bir bağ kurduklarının altını çizdi. Temel gıdalar, süt ürünleri ve bakliyat gibi ürünlerde öncelikli olarak yerli üretime önem veriyorlar.

Yerli Üretime Verilen Önem

Yerli üretime verdikleri öneme vurgu yapan Halepli, sadece yerli muzları raflarında satışa sunduklarını ve ithal muz bulundurmadıklarını belirtti. Bu yaklaşım, tüketicilerden büyük takdir topluyor.

“KOOP” ile Yeni Bir Dönem

Tarım Kredi Marketleri’nin genç kuşağa yönelik bu adımı, perakende sektöründe dikkat çekici bir dönüşüm olarak kabul ediliyor. “KOOP” adını alan market zinciri, yerli üretime destek olmaya devam ederken, yeni neslin alışveriş alışkanlıklarına da yön verecek.

Related Posts

Borsa İstanbul’da günün ilk yarısında neler oldu? (18 Haziran 2025)

Günün ilk yarısında düşüş eğiliminde hareket eden BIST 100 endeksi, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 155 puan ve yüzde 1,23 azalışla 9.224,59 puana geriledi. Toplam işlem hacmi 37,1 milyar lira oldu. Bankacılık endeksi yüzde 0,07 artarken …

ABD’de ithalat fiyatları değişmedi, ihracat fiyatları düştü

ABD’de ithalat fiyat endeksi mayıs ayında değişmezken, ihracat fiyat endeksi yüzde 0,9 azaldı.

Kamu işçisi toplu sözleşme zammı 2025 ne kadar? Kamu işçisi toplu sözleşme zammı yüzde kaç?

Hastane, bakanlık, üretim santralleri, demiryolları, karayolları ve diğer birçok kamu kurumunda çalışan kamu işçileri alacağı zam oranına odaklandı. Peki, Kamu işçisi toplu sözleşme zammı 2025 ne kadar? Kamu işçisi toplu sözleşme zammı yüzde kaç?

Türkiye ile Dünya Bankası’ndan orman yangınlarına yönelik işbirliği çalıştayı

Türkiye ve Dünya Bankası, “Orman yangınları için işbirliği ve dirençlilik” konulu uluslararası konferansa ev sahipliği yapıyor.

Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hasan Ersel hayatını kaybetti

Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hasan Ersel hayatını kaybetti

Borsa haftaya yatay başladı: İşte en çok kazandıran sektörler

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününe yatay seyirle 9.308,75 puandan başladı. Cuma günü satış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,19 değer kaybederek 9.311,88 puandan tamamladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 3,14 puan ve yüzde 0,03 azalışla 9.308,75 puana geriledi. Bankacılık endeksi yüzde 0,41 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,15 azaldı.